به گزارش فرهنگ نیوز، موضوع برگزاری انتخابات در ایران، ماهها است که با تکرار یک اصطلاح از سوی گروهها و افراد معلومالحال عجین شده است.
احمدینژاد و تکرار کلیدواژه فتنه با آب و تاب
تکرار کلیدواژه «انتخاباتآزاد» از سوی دشمنان خارجی، ضدانقلاب، تریبونهای این دوطیف در داخل کشور و البته برخی عوامل داخلی، بهقدری گسترده شد که نهایتاً ابراز نظر صریح و مستقیم رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را موجب شده و مشخص کرد که تکرار کنندگان این واژگان، چه اغراض سوء و نیات پلیدی دارند.
ایشان در همین رابطه فرمودند:« معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد، مگر بیش از سی انتخابات سه دهه اخیر آزاد نبوده است؟ در کدام کشور انتخابات از ایران آزادتر است؟ مراقب باشید این حرفهای شما مردم را از انتخابات مأیوس نکند.»(۱)
یک فایل تصویری مسألهساز
اخیراً فیلمی از حضور احمدینژاد در کنار مشایی در روز ثبتنام وی جهت تصدی کرسی ریاستجمهوری منتشر شده است. البته این فیلم بخاطر ادای جمله خاصی از احمدینژاد، مورد توجه فعالان رسانهای قرار گرفته و حجم نهچندان کمی از واکنشها را موجب شده است.
در این فیلم است که دکتر محمود احمدینژاد، صراحتاً میگوید که:«مشایی یعنی احمدینژاد و احمدینژاد یعنی مشایی».
اما نکته قابل توجه این است که وی در همین فیلم چند بار از واژگان «انتخاباتآزاد» استفاده میکند بیآنکه واکنش خاصی از سوی اهالی رسانه را در پی داشته باشد.
همه طرفداران «انتخابات آزاد»
در دیماه سال۹۱ بی بی سی طی گزارشی برای تخریب آیت الله جنتی مدعی می شود که وی از "انتخابات آزاد" انتقاد کرده است که با بررسی خطبه ها، خلاف این مطلب روشن می شود. انتقاد آقای جنتی از برخی سیاسیون به خاطر تکرار واژه "انتخابات آزاد" به عنوان یک ادعای باطل است نه اصل انتخابات آزاد(۲)
"هوشنگ امیر احمدی" که خود را اولین نامزد رسمی انتخابات آینده ریاست جمهوری معرفی کرده است!!! در بهمنماه سال گذشته با "صدای آمریکا" به گفت و گو نشست.
وی که پیش از این به عنوان یکی از گزینه های جریان انحرافی معرفی شده بود، در این گفت و گو نظرش درباره انتخابات آزاد را مطرح کرد: «انتخابات یک شعار نیست؛ چه آزادش و چه غیر آزادش! انتخابات یک عمل است. بنده اعتقاد دارم که در ایران انتخابات باید آزاد باشد و ملت ایران در انتخابات حرف اول را بزنند. حالا شما اسمش را آزاد بگذار یا غیرآزاد!»
"مسیح علی نژاد" مجری صدای آمریکا، که جواب سؤالش را دریافت نکرده بود، با اصرار پرسید: «آقای امیر احمدی سؤال من این بوده است که آقای خامنه ای گفته اند، لفظ انتخابات آزاد را مدام تکرار نکنید. شما در مورد انتخابات آزاد چه می گوئید؟ آیا این واژه را به کار می برید؟»
امیر احمدی که سعی می کرد از جواب دادن طفره برود، در نهایت تصریح کرد: «البته که این واژه را به کار می برم. ایشان نمی گوید که به دلیل آن که انتخابات آزاد ممنوع است، انتخابات آزاد را به کار نبرید؛ حرف ایشان چیز دیگری است. ایشان می گویند انتخابات آزاد واژه ای است که از طرف مخالفین و براندازان حکومت استفاده می شود.»
وی در ادامه و با تائید سوءاستفاده ای که از این واژه می شود، تصریح کرد: «یکی از دوستان فعال سیاسی به من گفت ما از طریق انتخابات آزاد باید براندازی کنیم. خب وقتی شما انتخابات آزاد را به عنوان براندازی تعریف می کنید، طبیعی است که نظام این گونه عکس العمل نشان دهد.»
مسیح علی نژاد که سخنان مورد نظرش را نشنیده بود، سؤالش را به گونه ای دیگر مطرح کرد: «آیا در سی سال گذشته، در ایران انخابات آزاد بوده است یا خیر؟»
هوشنگ امیر احمدی گفت: «در این سی سال گذشته ملت ایران در انتخابات شرکت کرده است و رأی داده است. من نمی دانم معنای انتخابات آزاد چیست؟»
* همچنین هاشمی رفسنجانی در دیماه سال گذشته اولین قدم در بازگشت تعادل به جامعه را برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و قانونی خواند و گفت: با تحقق این امر، همه نیروهای سیاسی فعال و مردم به نتیجه بیرون آمده از صندوقها تمکین کرده و با همکاری و یاریرسانی به دولت، مشکلات و معضلات کشور به یاری خداوند برطرف خواهد شد.(۴)
توصیههایی برای رییسجمهور فعلی
جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد بهسبب تکیه بر بالاترین مسند قوه مجریه، یقیناً از اخبار، گزارشها و تحلیلهای دستگاههای متعددی خبردارد.
یقیناً عمق تحلیلهای وی آنقدر هست که بداند برخیواژهها بهچه معناست و البته اینکه وی چرا بر تکرار آنها اصراردارد، موضوعیست که ما توان بیان پاسخ قطعی برای آن را نداریم.
با این وجود بد نیست توصیههایی برای وی داشته باشیم، توصیههایی که در جایگاه یادآوری است اما گفتنش به رسم نصیحت، خالی از لطف نیست.
آقای رییسجمهور! بهخاطر داشته باشید که سبد رأیهای شما با حضور قاطبه ملت شریف ایران بود که سنگین شد. مذهبیها بودند که شما را یاری دادند. روستانشینان بودند که برای رییسجمهور شدنتان خالصانه دعا کردند و نوجوانهای وفادار بهانقلاب اسلامی بودند که ستادهای تبلیغاتیتان را داوطلبانه راهاندازی کردند.
شما که سراسر شهرهای این مملکت و بسیاری از روستاها را دیدهاید، باید بدانید که این افراد سر سوزنی به آزادبودن انتخابات در کشورشان شک ندارند.
باید بدانید که مخالفان شما عموماً با تکرار این واژه کوشیدهاند تا سهمی در قدرت بیابند و حامیان آنها نیز حاضر نیستند فلان کاندیدای معروف را که اتفاقا مورد اقبال شبکههای ماهوارهای نیز هست، رها کنند و به فرد مورد حمایت شما رأی بدهند؛ پس امیدواریم که در انتهای دوران تصدی پست ریاستجمهوری با هدف جلب آرای خاص افراد خاص، اقدام به تکرار کلیدواژه فتنه نکرده باشید و این عملتان تنها از سر ناآگاهی باشد و بس.